Οσομπούκο μοσχαρίσιο γάλακτος

Οσομπούκο μοσχαρίσιο γάλακτος

10023
Άμεσα διαθέσιμο
9,30 € / κιλό

Το οσομπούκο, (osso buco) προέρχεται από την ιταλική γλώσσα και αποτελείται από δύο λέξεις: το "osso" που σημαίνει κόκαλο και το "buco" που σημαίνει οπή. Μαζί, σχηματίζουν τον όρο osso buco που μεταφράζεται ως κόκαλο με οπή. Το οσομπούκο προέρχεται από την κνήμη του μοσχαριού, η οποία κόβεται σε φέτες πάχους περίπου 3-4 εκατοστών. Κατά την κοπή, οι φέτες διαθέτουν μια οπή στο κέντρο, όπου βρίσκεται ο μυελός του οστού. Η ονομασία οσομπούκο "osso buco" είναι περιγραφική και απεικονίζει ακριβώς το χαρακτηριστικό αυτού του κομματιού. Ο μυελός που περιέχεται στο κόκαλο προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση και υφή στο πιάτο, προσδίδοντας μια κρεμώδη και πλούσια διάσταση στη γεύση του.

Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τελική τιμή!

 
Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Προέλευση κρέατος
Ελλάδα
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Συνταγές

Οσομπούκο Μοσχαρίσιο με Αρωματική Σάλτσα

Οσομπούκο Μοσχαρίσιο με Αρωματική Σάλτσα

Η συνταγή αυτή για το οσομπούκο προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία της ιταλικής κουζίνας. Τα φρέσκα κομμάτια οσομπούκο, σε συνδυασμό με μια αρωματική σάλτσα που περιλαμβάνει κρεμμύδια, καρότα, σέλινο και σκόρδο, δημιουργούν ένα πιάτο με πλούσια γεύση και αρώματα. Το κρέας μαγειρεύεται με προσοχή για να γίνει τρυφερό και να λιώνει στο στόμα, ενώ η σάλτσα του προσφέρει μια κρεμώδη και αρωματική υφή. Αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει με την αυθεντική γεύση και την πλούσια γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει. διαβάστε περισσότερα
Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο με Κρούστα Παρμεζάνας

Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο με Κρούστα Παρμεζάνας

Η συνταγή για το Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο με Κρούστα Παρμεζάνας είναι μια γευστική επιλογή που συνδυάζει το αφράτο και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας. Τα φιλέτα στήθους κοτόπουλου καλύπτονται με μια κρούστα από τριμμένη παρμεζάνα και ψίχα από ψωμί, προσφέροντας τους ένα τραγανό και νόστιμο εξωτερικό κέλυφος. διαβάστε περισσότερα
Φιλέτο Κοτόπουλο στο Φούρνο μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα dijon

Φιλέτο Κοτόπουλο στο Φούρνο μαριναρισμένο με μέλι και μουστάρδα dijon

Το φιλέτο κοτόπουλο είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι κρέατος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά είδη πιάτων. Ακολουθεί μια απλή συνταγή για φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο. διαβάστε περισσότερα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών