Οσομπούκο μοσχαρίσιο γάλακτος

Οσομπούκο μοσχαρίσιο γάλακτος

10023
Άμεσα διαθέσιμο
10,80 € / κιλό

Το οσομπούκο, (osso buco) προέρχεται από την ιταλική γλώσσα και αποτελείται από δύο λέξεις: το "osso" που σημαίνει κόκαλο και το "buco" που σημαίνει οπή. Μαζί, σχηματίζουν τον όρο osso buco που μεταφράζεται ως κόκαλο με οπή. Το οσομπούκο προέρχεται από την κνήμη του μοσχαριού, η οποία κόβεται σε φέτες πάχους περίπου 3-4 εκατοστών. Κατά την κοπή, οι φέτες διαθέτουν μια οπή στο κέντρο, όπου βρίσκεται ο μυελός του οστού. Η ονομασία οσομπούκο "osso buco" είναι περιγραφική και απεικονίζει ακριβώς το χαρακτηριστικό αυτού του κομματιού. Ο μυελός που περιέχεται στο κόκαλο προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση και υφή στο πιάτο, προσδίδοντας μια κρεμώδη και πλούσια διάσταση στη γεύση του.

Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα και ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τελική τιμή!

 
Τρόπος Μαγειρέματος
Για κατσαρόλα
Για φούρνο
Προέλευση κρέατος
Ελλάδα
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Συνταγές

Κλασικό μοσχαρίσιο γιουβέτσι στον φούρνο

Κλασικό μοσχαρίσιο γιουβέτσι στον φούρνο

Αυτή η συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι είναι ένα κλασικό και νόστιμο πιάτο που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Η πλούσια σάλτσα ντομάτας, η τρυφερή μοσχαρίσια ελιά και το κριθαράκι συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας ένα ζεστό και γευστικό πιάτο ιδανικό για κάθε περίσταση. διαβάστε περισσότερα
Οσομπούκο Μοσχαρίσιο με Αρωματική Σάλτσα

Οσομπούκο Μοσχαρίσιο με Αρωματική Σάλτσα

Η συνταγή αυτή για το οσομπούκο προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία της ιταλικής κουζίνας. Τα φρέσκα κομμάτια οσομπούκο, σε συνδυασμό με μια αρωματική σάλτσα που περιλαμβάνει κρεμμύδια, καρότα, σέλινο και σκόρδο, δημιουργούν ένα πιάτο με πλούσια γεύση και αρώματα. διαβάστε περισσότερα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών