Είμαστε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της μαζικής εστίασης, με βασικό προϊόν την επεξεργασία του κρέατος, μαριναρισμένο ή μη, στα γραμμάρια της επιλογής σας.

Στη σημερινή αγορά όλοι μας ψάχνουμε καινοτόμες, ποιοτικές, οικονομικές και γρήγορες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος.

Με ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτοποριακές ιδέες στην επεξεργασία κρέατος, με σεβασμό και γνώση σε προϊόντα ποιότητας, δημιουργήσαμε γεύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Γνωρίζοντας ότι στο χώρο μας το καλό προϊόν πρέπει να συνοδεύεται και από ελάχιστο χρόνο παρασκευής, το επεξεργασμένο και μαριναρισμένο κρέας δεν χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία παρά μόνο ψήσιμο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας εφαρμόζει το σύστημα ποιότητας ΕΝ ISO 22000:2005 από το 2012 πιστοποιώντας έτσι ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή.

Επίσης τηρούνται όλες οι προδιαγεγραμμένες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας κατά την παρασκευή και διακίνηση τους με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον πελάτη μας.

Ο συνεργάτης στην κουζίνα σας

 • Η με αυστηρή συνέπεια παράδοση και διανομή των ειδών μας που γίνεται με φορτηγά ψυγεία της εταιρείας μας.
 • Η διαμόρφωση της ποσότητας των προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών σας.
 • Η συνεργασία μαζί σας, ανά πάσα στιγμή, για την κατάρτιση ενός καταλόγου κατάλληλου για την ενσωμάτωση των προϊόντων μας στο υπάρχον μενού σας.
 • Η άμεση χρήση από το ψυγείο / κατάψυξη στη φριτέζα / σχάρα.
 • Η ελαχιστοποίηση του χρόνου παρασκευής, κάτι πολύτιμο στην ώρα αιχμής.
 • Η εξοικονόμηση χρόνου λόγω της μη περαιτέρω επεξεργασίας των προϊόντων μας και της απασχόλησης του εργατικού δυναμικού.
 • Η εξοικονόμηση χρήματος από την αγορά έτοιμου προϊόντος.
 • Η εκ των προτέρων ενημέρωση για το κόστος του.
 • Το σταθερό ποσοστό του κέρδους σας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας, έχουν συνολικό εμβαδό χώρων παραγωγής και αποθήκευσης 1000 τ.μ βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία καθώς και το πρότυπο ISO22000 ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

 • Κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων σε θερμοκρασία ≤ 12oC.
 • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης νωπών προϊόντων σε θερμοκρασία λειτουργίας 0-4 oC και θαλάμους κατάψυξης με θερμοκρασία λειτουργίας ≤ – 40oC.
 • Ολοκαίνουργια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η ροή παραγωγής είναι συνεχόμενη και η επεξεργασία διαφορετικών προϊόντων κρέατος και πουλερικών πραγματοποιείται σε σαφώς διαχωρισμένους χώρους ώστε να αποφεύγεται η διασταυρούμενη μικροβιακή επιμόλυνση.

Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά φορτηγά ψυγεία, αδειοδοτημένα από τη νομαρχία Πειραιώς, που διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία και σε άριστη κατάσταση στον πελάτη τόσο από οργανοληπτικής όσο και από μικροβιολογικής άποψης.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό στο οποίο γίνεται συνεχής εκπαίδευση στους κανόνες ορθής Βιομηχανικής πρακτικής (GMP) και κανόνες ορθής υγιεινής (GHP).

Τέλος επενδύουμε διαρκώς στην εξέλιξη του μηχανολογικού εξοπλισμού μας αναβαθμίζοντας έτσι τις δυνατότητες για παραγωγή καλύτερων προϊόντων. Στόχος της New Tastes είναι η συνεχής βελτίωση με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την δική σας εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα λιανικής

Επισκεφτείτε μας στην οδό 25ης Μαρτίου 9 στον Ταύρο, ΤΚ: 17778

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών