Άμεσα διαθέσιμο EasyCook Κινέζικο κοτόπουλο με λαχανικά και soy sauce 1.2kg EasyCook 14070 10,90 € / κιλό Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Μοσχάρι Ελλάδος Μπριζόλα κόντρα μοσχαρίσια χωρίς οστό 10020 15,80 € / κιλό Η κάθε μπριζόλα ζυγίζει 400-500 γραμμάρια Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο EasyCook Μοσχάρι φούρνου λεμονάτο με λαχανικά & κρασί 1,5kg EasyCook 14076 11,90 € / κιλό Βάρος τεμαχίου: Μερίδες: Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Κοτόπουλο Φιλέτο στήθος κοτόπουλο Ελλάδος 12014 8,80 € / κιλό Το φιλέτο στήθος κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια κοτόπουλου. Αποτελείται από το απαλό και νόστιμο μυϊκό ιστό του κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και λίπος. Το φιλέτο στήθος κοτόπουλο είναι ένα πολύ ευέλικτο κομμάτι κρέατος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει χαμηλά λιπαρά, κάνοντάς το... Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Χοιρινό Ελλάδος Χοιρινή μπριζόλα σταβλίσια 11029 8,20 € / κιλό Η κάθε μπριζόλα ζυγίζει 800 γραμμάρια Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Κιμάδες Κιμάς κοτόπουλο απο φιλέτο στήθος 14015 9,20 € / κιλό Αναζητάτε μια εξαιρετικά υγιεινή, ελαφριά και γευστική εναλλακτική για τον παραδοσιακό κιμά; Απολαύστε τον Κιμά Κοτόπουλο από Φιλέτο Στήθος! Όντας χαμηλός σε λιπαρά και πλούσιος σε πρωτεΐνη, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις συνταγές σας. Φιλέτο στήθος κοτόπουλου 100% Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Μοσχάρι Ελλάδος Σπάλα μοσχαρίσια χωρίς οστό 10009 13,70 € / κιλό Η σπάλα βρίσκεται στον ώμο του ζώου κάτω από το σβέρκο και περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, το νουά και τα ποντίκια της σπάλας και τη σπαλομήτα. Η σπάλα από τα λιγότερο λιπαρά κομμάτια και είναι κατάλληλη για μαγειρευτό, στο φούρνο και βραστό. Αγορά
-10% Άμεσα διαθέσιμο Κιμάδες Κιμάς μοσχαρίσιος λάπα 10005 7,56 € / κιλό 8,40 € Υπολειπόμενος χρόνος Η λάπα, προέρχεται από την κοιλιά του ζώου. Είναι ιδιαίτερα μαλακό και συνήθως γίνεται κιμάς. Μπορεί όμως να μαγειρευτεί στην κατσαρόλα και να ψηθεί στη σχάρα, στο φούρνο και στο τηγάνι. Αγορά
Άμεσα διαθέσιμο Μοσχάρι Ελλάδος Σπαλομίτα μοσχαρίσια 10014 13,20 € / κιλό Σπαλομήτα ή Βασιλοπούλα προέρχεται από την εσωτερική πλευρά της σπάλας και είναι κρέας πολύ μαλακό και άπαχο. Ιδανικό για λεμονάτο, ψητά κατσαρόλας ή γάστρα. Το θεωρούσαν από τα παλιά χρόνια ένα από τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού και γι’ αυτό του έδωσαν την ονομασία «βασιλοπούλα». Μπαίνει σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στην κατσαρόλα ή κόβεται... Αγορά