Η συνταγή για το Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλο με Κρούστα Παρμεζάνας είναι μια γευστική επιλογή που συνδυάζει το αφράτο και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας. Τα φιλέτα στήθους κοτόπουλου καλύπτονται με μια κρούστα από τριμμένη παρμεζάνα και ψίχα από ψωμί, προσφέροντας τους ένα τραγανό και νόστιμο εξωτερικό κέλυφος.

Υλικά:

  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο παρμεζάνα
  • 1/2 φλιτζάνι ψίχα από ψωμί
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

  • Σε ένα μπολ, ανακατεύετε την τριμμένη παρμεζάνα, τις ψίχες από το ψωμί, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.

  • Αλείψτε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο με ελαιόλαδο και στρώστε την κρούστα παρμεζάνας πάνω τους, πιέζοντας ελαφρά για να κολλήσει.

  • Τοποθετήστε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

  • Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ψηθούν και η κρούστα να γίνει χρυσαφί και τραγανή.

  • Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα να ξεκουραστούν για μερικά λεπτά πριν τα κόψετε σε φέτες.

  • Σερβίρετε και απολαύστε με συνοδευτικά όπως πατάτες τηγανητές, πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Απολαύστε αυτή την συνταγή φιλέτου στήθους κοτόπουλου με τραγανή κρούστα παρμεζάνας, που δίνει ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό. Απολαύστε ένα νόστιμο και τραγανό γεύμα με αυτήν την εύκολη συνταγή. 

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών