Οι εγκαταστάσεις μας

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας, έχουν συνολικό εμβαδό χώρων παραγωγής και αποθήκευσης 600 τ.μ βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία καθώς και το πρότυπο ISO22000 ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων σε θερμοκρασία ≤ 12oC.
  • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης νωπών προϊόντων σε θερμοκρασία λειτουργίας 0-4 oC και θαλάμους κατάψυξης με θερμοκρασία λειτουργίας ≤ – 40oC.
  • Ολοκαίνουργια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η ροή παραγωγής είναι συνεχόμενη και η επεξεργασία διαφορετικών προϊόντων κρέατος και πουλερικών πραγματοποιείται σε σαφώς διαχωρισμένους χώρους ώστε να αποφεύγεται η διασταυρούμενη μικροβιακή επιμόλυνση.

Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά φορτηγά ψυγεία, αδειοδοτημένα από τη νομαρχία Πειραιώς, που διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία και σε άριστη κατάσταση στον πελάτη τόσο από οργανοληπτικής όσο και από μικροβιολογικής άποψης.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό στο οποίο γίνεται συνεχής εκπαίδευση στους κανόνες ορθής Βιομηχανικής πρακτικής (GMP) και κανόνες ορθής υγιεινής (GHP).

Τέλος επενδύουμε διαρκώς στην εξέλιξη του μηχανολογικού εξοπλισμού μας αναβαθμίζοντας έτσι τις δυνατότητες για παραγωγή καλύτερων προϊόντων. Στόχος της New Tastes είναι η συνεχής βελτίωση με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την δική σας εξυπηρέτηση.

Περιοχές που εξυπηρετούνται: Αγ. Βαρβάρα, Αγ. Δημήτριος, Αγ. Ι. Ρέντης, Αθήνα, Αιγάλεω, Βύρωνας, Δάφνη, Καισαριανή, Καλλιθέα, Κορυδαλλός, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Νίκαια, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Περιστέρι, Ταύρος, Υμηττός, Χαϊδάρι